Om mig

Bankuddannet, ejendomsmægler og valuar, har i en årerække drevet selvstændig ejendomsmæglervirksomhed med salg af land- og lystejendomme og har i perioder studeret teologi ved Københavns Universitet. 

Opvokset på et deltidslandbrug med alt fra malkekøer til frilandsgrise. Den samfundsmæssige interesse var der tidligt, og var i de tidlige ungdoms år formand for VU i Hillerød. Har undervejs boet i Budapest og London. De sidste 7 år i Aarhus - midt i Østjylland, et af de bedste steder jeg kan forestille mig at bo. Gift med Per Bank, sammen har vi to sønner.

Interesser: Politik, sidder i bestyrelsen for erhvervspolitisk debatforum Aarhus, deltager i diverse erhvervspolitiske netværk. Formand for Ungdomsudvalget Aarhus1900Tri (stoppet sommeren 2018). Nyder at have gæster, slapper af i haven, med madlavning eller en god bog.

Medlem af Aarhus byråd. Hvor jeg er politisk ordfører for Venstres byrådsgruppe. Sidder i Udvalg for Børn og Unge, Teknisk Udvalg og Udvalg for Mangfoldighed og Ligestilling.

På udflugt med to høje sønner og Per